Ljud veterafordonsmarknad Uppsala

Här kan du söka personal för anställning eller tillfälliga uppdrag.
Henrik Källbäcks
PAR-20
PAR-20
Inlägg: 41
Blev medlem: ons 11 jul 2018, 10:49
Presentation: Driver liten firma med uthyrning och tjänster i ljudbranschen.

Ljud veterafordonsmarknad Uppsala

Inlägg av Henrik Källbäcks »

Finns det någon som är intresserad att leverera speakerljud till den stora veteranfordonsmarknaden som Uppsala fordonshistoriker har vid Ekebyboda skyttecentrum 8-9 sept? Skulle dit igen med min ljudvagn men har brutit foten så måste lämna WO.
http://www.upplandsfordonshistoriker.se ... a-marknad/

Sekretariat och högtaleri befinner sig ungefär vid krysset i bilden nedan. Marknadsområdet har där en smal midja och sedan sträcker det sig ca 150 m åt både väst och öst enligt svart markering. Här ska arrangören kontinuerligt kunna annonsera aktuell information. Det gör dessutom inget om det även hörs över parkeringen med infarten 300 m bort i nordost. Blå markering är bara avståndsmätning och röd är irrelevant

Behövs endast en mikrofon, helst trådlös med normal täckning från högtaleriet, då det enbart är fråga om tal och ingen musik. Men kompressor/limiter-funktion är önskvärd. Tror att marknadsarrangören ordnar med skylift för att sätta högtalare i, om det önskas. Utrusningen ska vara igång fredag 8 sept kl 15-16 nånting och vid samma tid på lördagen börjar det bli dags att plocka ihop.
Bild

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 4 och 0 gäster