Hippotizer +

Här kan du diskutera Arkaos, Hippotizer, mediacontent mm.

Hippotizer +

Inläggav Peppe Tannemyr » lör 02 dec 2017, 14:49

Nya modeller, som går under namnet +, annars samma olika V4 modeller som Amba, Karst, Boreal, Taiga men med tillägget just + som lovar 40% mer styrka, mera lager att spela samtidigt, hantera mera komplexa 3d projekt och alla modeller kan hantera Notch bättre ( som kräver sina processorer!), dubbelt så stora SSD diskar på Karst,Boreal och Taiga.

Montane+, en ny modell som i praktiken är en burk med dunderhonung för just Notch, som även har en 2 årig playback licens i priset.

För hyresfirmor finns nu även en smidig lösning för just användar backup, med password skyddad "hyrmaskins backup" för att återställa maskinen snabbt och effektivt så inte kunders material sprids som det tyvärr ofta gör om man inte är noggrann.

Även NDI, populärt sätt att ta in video ifrån nätverks med Newtek´s fria lösning som löser många capture problem när man just velat ta in just datakällor, och inte bara kamera etc.
Intresserad av att testa, man är alltid välkommen på en titt och känna sig för om Hippo´s videoservers här i Stockholm kanske är nåt för dig, kaffe och te är lika väl en anledning att ta sig en titt

Intresserade kan maila eller ringa till SSR Beacon i Stockholm.
eller kolla in på : http://www.green-hippo.com/ alt.http://www.digigobos.com/
Peppe Tannemyr
Rookie
Rookie
 
Inlägg: 17
Blev medlem: tor 24 sep 2009, 15:23
Ort: StockholmÅtergå till Mediaservers

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 0 gäster