Support på Martin m1!

Här kan du diskutera analoga, digitala, hårdvarubord, mjukvarubord mm.

Support på Martin m1!

Inläggav Johan Törnström » lör 08 jul 2017, 19:36

Hej!
Jag uppdaterade nyligen en Martin M1 från 3.6 versionen till 3.7. Av någon outgrundlig anledning fungerar nu endast Dmx port 1 (universum 1) och inte resterande 2-4. Den hittar dem i patchmenyn men skickar ingen signal till dessa portar. VAD ÄR FEL ?
multi, splittar osv är givetvis redan kontrollerade och uteslutna felkällor!
Tacksam för snabbt svar
mvh Johan
Johan Törnström
Rookie
Rookie
 
Inlägg: 4
Blev medlem: fre 21 apr 2017, 22:56

Re: Support på Martin m1!

Inläggav Timmy Qvarnström » lör 08 jul 2017, 23:18

Onekey dongeln kan bråka, då tappar du alla universum förutom ettan
Timmy Qvarnström
PAR-30
PAR-30
 
Inlägg: 139
Blev medlem: tis 17 jun 2008, 23:46

Re: Support på Martin m1!

Inläggav Johan Törnström » sön 09 jul 2017, 00:17

OKEJ!
Startade bordet och kollade nu. Ser ut som det du beskriver stämmer. Så följdfrågan är då: Hur åtgärdar jag problemet eftersom onekeydongeln är integrerad i bordet ?
Johan Törnström
Rookie
Rookie
 
Inlägg: 4
Blev medlem: fre 21 apr 2017, 22:56

Re: Support på Martin m1!

Inläggav Rasmus Olsson » sön 09 jul 2017, 00:35

Där sitter en fysisk USB nykel i bordet, öppna bordet och testa att ta ut den och sätt tillbaka den.
Rasmus Olsson
PAR-20
PAR-20
 
Inlägg: 93
Blev medlem: ons 24 okt 2007, 21:38




Återgå till Ljusbord

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 2 gäster